Gå til innhold

TrainGre

Medlemmer
 • Innholdsteller

  71
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av TrainGre

 1. Uten muskler sist 100 kg, nå med muskler!
 2. Interessant å bla gjennom denne tråden som er snart 3 år gammel. siden sist: Er nærmere 100 kg tung, gir blaffen i mageruter (fortsatt flat mage), har fått stor rygg og brede skuldre. Er skikkelig fornøyd!!
 3. Føler jo at jeg bruker mye rumpemuskler med svømming ? Dette var en hard "dom" å få, men det er vel sikkert mye sant i det
 4. Hei! Er svømming bra trening for rumpa?
 5. Hei, kort oppdatering. Etter jeg gikk opp cirka 10-15 kg i vekt så har jeg fått tilbake masse av håret mitt. Mye hår er fortsatt på vei tilbake da veldig masse små stubber er i hårfestet, det gjelder mao. hele hodebunn. Jeg mistet over 50 % av håret diffust - så endelig er mye på vei tilbake!!! Jeg tipper det tar 2 år til før ting blir "perfekt". Men ja, følte for å oppdatere her
 6. Veldig god artikkel kl99. Jeg er sikker på at problemet ligger i artikkelen din (holdningskorrigering). Jeg føler meg mye lettere når jeg praktiserer forskjellige holdningmønster. Du skriver: Hodets naturlige stilling når du står eller sitter, er cirka rett over brystkassen. Øynene og haken er horisontal, og hodet er ikke tiltet til en side Jeg tror hele mitt problem ligger der.
 7. Har siste halvåret begynt å kjøre veldig brede hang-ups. Før kjørte jeg mye vanlig i skulderbrede, men nå kjører jeg ganske bredt. Har økt veldig siste tiden! Er dette god trening? Hva er å foretrekke ? Er dette god trening? Trenger veldig mye rygg nå, for å kompensere for all rygg trening jeg har unngått i ungdomstiden
 8. Litt mer fett, men den er ikke langt unna! For å vær heilt ærlig, bryr meg ikke om pack lenger! Viktigere å være sunn og sterk
 9. I ettertid ser jeg på alle bilda jeg var undervektig... Har tatt til fornuften nå og spiser skikkelig mat og rikelig, trener masse styrke og har mye mer volum Er enda sterkere enn noen gang også!
 10. Hei Kjetil! Nå etter snart 3 år med masse problem, så har jeg funnet ut hvor hovedproblemet er. Det jeg gjør er å gjøre nakken så lang som mulig, det er det eneste som funker. Jeg har en veldig lang nakke i forhold til mange andre ser jeg. Kjenner det "bobler" i hodet når jeg holder hodet i den posisjon, så da MÅ det være noe der. Hva tror du ??
 11. Hei igjen! Var det slik at hårene som vokste på hodet var dun hår? Det er ihvertfall slik hos meg... Nå ser jeg masse nye hår langs hårlinjen, så antar det gjelder over hele hodet. Spesielt når jeg kjenner med fingrene gjennom så kjenner jeg mer hår der det for en stund siden ikke var noe hår
 12. En kombinasjon mellom 32-42 lb - er ikke å overdrive når jeg sier at det ligner på meg.
 13. Kjetil, jeg tror det hele bunner i skulderproblem, at jeg belaster nakkemuskel (forover med kroppen) konstant fordi jeg rett og slett ikke er "vandt" med høyden min. Jeg er 189 cm høy, er klar over at det ikke er noe høyere enn folk flest, men jeg har alltid prøvd å "gjemme" meg litt i høyden, og det har ført til elendig holdning. Du ser det sikkert for deg? Jeg tenker at skulderblad posisjon er avgjørende her. Hva tenker du? Når skulderblada vender forover så blir det jo som du ser på bildet (42 lb).
 14. Jeg må innrømme at jeg har vært innom alle mulige scenariorer for hvorfor dette har skjedd meg! Jeg tror det har en kombinasjon av FHP og brystpusting. FHP vil jeg si er fikset, men ikke pustemønsteret. Jeg holder konstant inne magen og slepper den ikke fri, og dette påvirker igjen sternocl.stoid. Erfaring rundt det Kjetil?
 15. Merker ikke så masse når jeg gjør dette, er mest når jeg legger hodet bakover og deretter legger det på siden. Kjenner den er stram på begge side helt opp til ørene. Skal lese over nakkeartikkelen din!
 16. Er det ikke meningen å reprodusere smerten? altså strålingen ? slik at spenningen slipper.
 17. Å trene den vil det si å tøye den? Når jeg legger hodet bak og vrir det litt til siden så stråler det noe jævlig opp til hodet....:/
 18. Veldig plaget med denne sternocleidomastoid muskelen.. Kraftig hodepine kronisk nå! Hva kan jeg gjøre for å bli bra igjen ?
 19. Denne øvelsen kan jeg jo gjøre hjemme også! Ja, skuldrene er veldig foroverlente som følge av "kontor"rotte syndromet, samtidig som jeg aldri har forstått at jeg er nesten 190 cm høy. Stor forskjell på det og 175 høy Har aldri helt godtatt høyden om du skjønner, derfor tror jeg dårlig holdning over veldig mange år er en konsekvens av dette. Husker allerede på ungdomsskolen at lærer sa jeg måtte rette meg opp, så allerede der sank jeg vel sammen.... Merker at jeg synker i brystryggen hele tiden, så må prøve å rette meg opp der.
 20. Takk! Må også legge til at jeg er ufattelig stiv i øvre skulderpartiet som følge av dette.. Kjenner du deg igjen der å eller?
 21. Herlig! Da skal jeg ta tak i det. Slet du med spenningshodepine? Litt tung i hodet ? (som følge av at hodet "henger" ?
 22. Men har sunket brystrygg...om du/dere skjønner hva jeg mener?
 23. Driver med en del svømming! Samtidig som jeg fokuserer på å trene noe bakside rygg (hang-ups og slikt)
×
×
 • Opprett ny...