Fulham Skrevet 14. januar 2015 Del Skrevet 14. januar 2015 Jeg skal kjøre en oppkarbing der jeg skal få i meg ca. 500 gram karbohydrater. Kan jeg spise alt i ett måltid? Eller er det bedre å fordele det over to måltider? Satser på mye poteter, så for mye fiber er ikke noe stort tema. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/32508-oppkarbing/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
FrkHoel Skrevet 14. januar 2015 Del Skrevet 14. januar 2015 Jeg ville fordelt det utover hele dagen, hvor du fokuserer mesteparten rundt og etter trening. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/32508-oppkarbing/#findComment-1105413 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fulham Skrevet 14. januar 2015 Forfatter Del Skrevet 14. januar 2015 Men er det noen andre grunner til at man bør fordele det, bortsett fra at det blir et veldig stort måltid? Greier ikke kroppen å nyttiggjøre seg skikkelig av karbohydratene hvis man spiser alle på en gang? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/32508-oppkarbing/#findComment-1105457 Del på andre sider Flere delingsvalg…
FrkHoel Skrevet 14. januar 2015 Del Skrevet 14. januar 2015 Alt blir nyttiggjort i den forstand at noe av glykogenet lagres i lever/muskler, mens mesteparten omdannes til fett. Det jeg lurer på er hvordan i alle dager skal du klare å spise nesten 2 kg poteter pr måltid Aurelius og miaheart 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/32508-oppkarbing/#findComment-1105473 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fulham Skrevet 14. januar 2015 Forfatter Del Skrevet 14. januar 2015 Det er snakk om ett måltid med så mye poteter. Men vil en fordeling over flere måltider gi mindre fettlagring? Ser mange sier at seks timer er bra for oppkarbing. Er det også fordi man da ligger i overskudd over litt lengre tid en ved bare ett måltid? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/32508-oppkarbing/#findComment-1105512 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.