Kavring Skrevet 17. januar 2012 Skrevet 17. januar 2012 Jeg skal begynne med dette programmet nå og er relativt nybegynner. Vil jeg oppleve muskelvekst også eller er det hovedsaklig styrke som vil ha fremgang? Link til programmet: http://fitnessbloggen.no/starting-strength-mark-rippetoe/ Siter
rudboy Skrevet 17. januar 2012 Skrevet 17. januar 2012 Som nybegynner vil ha bra fremgang (nesten) uansett hvordan du trener, så ett sånt program er en veldig bra start på din treningskarriere. Etterhvert som du blir mer erfaren, så kan du trene ett program med mer fokus på å øke muskelmassen Men husk at det er kostholdet som styrer det meste av fremgangen Siter
Kavring Skrevet 17. januar 2012 Forfatter Skrevet 17. januar 2012 ja, man skal fortsatt ligge i et ganske stort kalorioverskudd selv om målet er styrke og ikke muskelmasse, ikke sant? Siter
rudboy Skrevet 17. januar 2012 Skrevet 17. januar 2012 ja, man skal fortsatt ligge i et ganske stort kalorioverskudd selv om målet er styrke og ikke muskelmasse, ikke sant? Forsåvidt, men ett stort kalorioverskudd trener du strengt tatt ikke. Holder med noen få 100kalorier i pluss, så lenge du spiser riktig Siter
Pho Skrevet 17. januar 2012 Skrevet 17. januar 2012 Se linken under for hva Rippetoe mener programmet hans kan gjøre. http://startingstrength.com/articles/novice_effect_rippetoe.pdf Viktig å huske på at Rippetoe mener programmet er avhengig av at man utfører en low-bar squat. Ser ikke det er nevt i artikkelen her på fb. Siter
Oddis Skrevet 17. januar 2012 Skrevet 17. januar 2012 Viktig å huske på at Rippetoe mener programmet er avhengig av at man utfører en low-bar squat. Ser ikke det er nevt i artikkelen her på fb. Rippetoe er vel ganske notorisk fastlåst på at low-bar er det eneste riktige uansett hvilket program man kjører. Resten av verdens coacher er nødvendigvis ikke enige i det. Men det blir en annen diskusjon. Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.