Blenda Skrevet 13. september 2014 Del Skrevet 13. september 2014 Passer det med rødt kjøtt? Harmonerer ikke trøffel mer med hvite "lette" matvarer, som pasta, posjert egg, hvit fisk osv? Uansett - noen som vet hvor man får kjøpt (evt hvem som bestiller opp) rein trøffel (altså ikke produkter med x promille trøffelinnhold)? På saluhallen her i Göteborg får man en fantastisk saus man bare trenger noen få skjeer av til biffen. Inneholder trøffel, valnøtter, olje, parmesan - mix, varm lett, spis! Men krever en skikkelig god og mør biff, ikke noe skosåleprodukt fra rema! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/31265-tips-til-oppskrift-p%C3%A5-tr%C3%B8ffelsaus/page/2/#findComment-1066153 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.