To_the_top Skrevet 14. august 2014 Forfatter Del Skrevet 14. august 2014 Om baksten blir tørr av proteinpulver - stek på 163grader. Lærte det av en blogg jeg leser, og det funker å bake med whey uten dårlig smak/supertørre produkter. Tar lengre tid, men tålmodighet er en dyd. Er forresten supert å bruke usøtet eplemos for å gjøre baksten mer saftig. Det må jeg prøve! Når jeg tenker på det så har jeg aldri noensinne opplevd en tørr eplekake. Et annet tips til saftig bakst er "avokado". Det løfter baksten til en helt annen divisjon, meeen kan ha en smule tendens til å gjøre baksten en smule kompakt. Det kommer selvfølgelig an på balansen med de andre ingrediensene. Det passer perfekt til blant annet brownis og cookies. Avokado kan gi en del ekstra kalorier, med tanke på dem som vil passe innskuddet , men avokado er 100% sunt! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/30920-til-alle-bakeglade-mennesker-der-ute-trenger-hjelp-til-anbefaling-av-produkter/page/2/#findComment-1056068 Del på andre sider Flere delingsvalg…
To_the_top Skrevet 14. august 2014 Forfatter Del Skrevet 14. august 2014 Har ikke forsøkt meg på bakst med vanlig proteinpulver, men kanskje det kan være noe der? Det uansett sikkert forskjell på de ulike, så det kan jo hende du bare var uheldig med merket. Har imidlertid brukt vanlig pulver i pannekaker, der tålte det tilsynelatende varmen godt. Har ellers registrert at proteinpulver fort gjør baksten tørr, så less is more for å si det sånn. Syns også denne her har vært nyttig når jeg har trikset med ulike meltyper, og forsøkt å treffe på mengde væske og egg samtidig: http://sjelemat.blogspot.no/2013/03/hvordan-konvertere-kokosmelmandelmel.html Det er helt utrolig hvor mange meltyper det finnes nå fortiden. Jeg er ganske dreven med kokos og mandelmel, siden det er de to typene jeg bruker mest. Nå lages det jo mel av alt som går an å males. Jeg ser blant annet i vanlig dagligvare butikk så begynner det å bli et stort utvalg av ulike meltyper og melblandinger. Skal sette igang å bli litt skjent med alle disse variantene og deres egenskaper. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/30920-til-alle-bakeglade-mennesker-der-ute-trenger-hjelp-til-anbefaling-av-produkter/page/2/#findComment-1056070 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.