heffalompen Skrevet 12. januar 2012 Del Skrevet 12. januar 2012 Bruker havremel i f eks proteinpannekaker og andre bakverk. Men ser at det stort sett alltid foreslås havregryn i oppskriftene.. Så vidt jeg kan se er næringsinnholdet tilnærmet identisk. Er det noe "skummelt" med havremel jeg ikke har lagt merke til? Er jo mye lettere enn å knuse eller legge gryna i bløt! :-) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3073-havremel-store-forskjeller-i-forhold-til-havregryn-i-matlaging/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
hoppsann Skrevet 14. januar 2012 Del Skrevet 14. januar 2012 Havremel er vel bare malte havregryn, om det ikke står noe annet på pakken og næringsinnholdet er likt Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3073-havremel-store-forskjeller-i-forhold-til-havregryn-i-matlaging/#findComment-104028 Del på andre sider Flere delingsvalg…
heffalompen Skrevet 16. januar 2012 Forfatter Del Skrevet 16. januar 2012 Det jeg også har gått ut ifra :-) Men ser f eks i Børges pannekaker at han anbefaler havregryn eller bokhvete.. Funker sikkert med alle tre, jeg har hvertfall blitt veldig glad i havremel i sunn bakst! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/3073-havremel-store-forskjeller-i-forhold-til-havregryn-i-matlaging/#findComment-105910 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.