Gå til innhold

Magrutor på 357 dagar?


Anbefalte innlegg

Ja jag slog som vad, ska nu få till lite magrutor av min lite pluffsiga kropp. Väger 76 kg är 175 cm lång. Jag måste nog ner runt 6 kg för att lyckas med detta. Jag tänker inte gå på någon superdiet utan äta riktigt lagad mat. Har ni tips på bra träningsformer. Har börjat köra lite rodd, klarade 3000 meter på 14,16. Kör lite Body Balance, kan dansa, gymma. Kom med era förslag tack.. Har aldrig haft synliga magrutor så detta blir väldigt svårt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Trening er veldig bra for din psykiske og fysiske balanse, men skal du ha magerutene frem, så må du nok belage deg på å måtte forhandle med kjøleskapet om akkurat det.

Lykke til!

:)

Ska jag träna på bra i låt oss säga 330 dagar, sen gå på diet?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nei.

Du bør trene etter hva du trives med gjennom resten av livet. Noen trener mye, andre trener mindre - det viktigste er at du trives med treningen og da stopper du ikke med det etter 330 dager.

:)

Alle har mageruter, men de fleste har dem skjult bak et vist lag med fett. Å få dem frem handler derfor utelukkende om å gå ned i fettprosent. Det er krevende å gå på knallhard diett for å få dem frem - spesielt for kvinner, som naturlig har en høyere fettprosent enn menn. På din vekt, med din høyde - så ville jeg tenkt at det burde være mulig å få det til på 180 dager uten at ubehaget blir for stort. Men - viktig - du bør da prioritere å trene styrke, for å unngå å miste muskelmasse.

Tenker jeg.

:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tänker inte stoppa efter 330 dagar, okej får ta och läsa på lite mer här på forumet. Om jag misslyckas med vadet så spelar det ingen roll på så vis. Det viktigaste är ju som du säger, "Du bør trene etter hva du trives med gjennom resten av livet."

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...