Elling Johannessen Skrevet 25. juni 2014 Skrevet 25. juni 2014 Det har vært en del snakk om chiafrø i det siste. Det sies at det er en utmerket kilde for omega 3 og 6, protein, kalsium, antioksidanter, fiber, osv. Er det noen som har noe erfaring? Hva kan man ha det i? Hvor mye skal man bruke? Når er det best/mest effektivt? Del gjerne erfaringer! Siter
Gjest =xXx= Skrevet 25. juni 2014 Skrevet 25. juni 2014 Hanke så mye peiling, men jeg bruker tilsvarende ei spiseskje i havregrøten hver morgen og kveld. Når det kommer til omega 3 så tar jeg jo dette i flytende form x2 per dag, og omega6 er vel strengt tatt noe kroppen produserer selv, så deg er kanskje overflødig. Angivelig ganske kcal tett… Siter
CamillaO Skrevet 25. juni 2014 Skrevet 25. juni 2014 Det er supert å lage "overnight oats" med! Siter
Anna82 Skrevet 3. juli 2014 Skrevet 3. juli 2014 Tar det sammen med en shake og havregryn hver morgen. En spiseskje:whistle: Siter
Bro Skrevet 3. juli 2014 Skrevet 3. juli 2014 Chiafrø er bra på en ting, gir en bra metthetsfølelse. Spørs på hvordan du spiser/drikker den. Blander du den med vann, så blir det en geleklump som er jævlig å spise. Jeg klarer ikke konsistensen. Ellers anbefaller jeg å ta den med appelsin juice. Vet ikke hvordan de over klarer å spise det med havregryn eller shake, seriøst! Siter
Gjest =xXx= Skrevet 6. juli 2014 Skrevet 6. juli 2014 Chiafrø er bra på en ting, gir en bra metthetsfølelse. Spørs på hvordan du spiser/drikker den. Blander du den med vann, så blir det en geleklump som er jævlig å spise. Jeg klarer ikke konsistensen. Ellers anbefaller jeg å ta den med appelsin juice. Vet ikke hvordan de over klarer å spise det med havregryn eller shake, seriøst! Det er bare ei drøy spiseskje blandet blandet med 80-120 gr havregryn. Blir veldig blandet ut;) men jeg har bitt meg merke i det geleklumpfenomenet, rører litt ekstra, så blander det seg. Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.