Marcus Halberstram Skrevet 14. mai 2014 Del Skrevet 14. mai 2014 Hei! I forbindelse med dietten jeg kjører kreves det strikte krav til oppkarbingen, må holde fettet veldig lavt. Lurte derfor på om noen her har gode erfaringer med å erstatte karb-varer med smør/olje i bakeoppskrifter? Kaker, pannekaker, desserter, bakst etc. Googla en del på engelsk, og funnet følgende: apple sauce (eplesaus) fungerer veldig bra - problemet er at det ikke selges i Norge, og det er uaktuelt for meg å drive å lage det selv. Mashed bananas, avocado type? Forslag elelr erfaringer? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/29763-erstatning-for-sm%C3%B8r-og-olje-i-bakeoppskrifter/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
FitFish Skrevet 14. mai 2014 Del Skrevet 14. mai 2014 Eplemos magerkesam, gresskarpuré, blomkålpuré det var det jeg kom på i farten Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/29763-erstatning-for-sm%C3%B8r-og-olje-i-bakeoppskrifter/#findComment-1014037 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aurelius Skrevet 14. mai 2014 Del Skrevet 14. mai 2014 Enkleste måten å lage eplesaus på er å skrelle epler, ha de i en mikrobølgeovnsikker beholder, trekke plast over, og kjøre på høy intensitet til den er helt gjennomkokt, så kjører du alt sammen i blender til glatt. Tar 5 min. Ellers kan sikkert alt av grønnsakspureer fungere godt, som FitFish nevner ovenfor. Evt; dropp bakevarene mens du er på diett; enkleste måten å løse problemet på. FitFish 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/29763-erstatning-for-sm%C3%B8r-og-olje-i-bakeoppskrifter/#findComment-1014051 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Marcus Halberstram Skrevet 14. mai 2014 Forfatter Del Skrevet 14. mai 2014 Har ikke mikro. "FitFish skrev: Eplemos magerkesam, gresskarpuré, blomkålpuré det var det jeg kom på i farten Takk så mye! Hvordan bruker du disse som erstatning? Hvis jeg eksempelvis skal lage en kake eller bolle-type-deig med 150g smør, hvor mye - og hvordan gjør du det med disse? Hvilken er din "favoritt" - mest smaksnøytral og best? (Kan jeg forresten bruke grønnsakspuré fra barnemat?) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/29763-erstatning-for-sm%C3%B8r-og-olje-i-bakeoppskrifter/#findComment-1014067 Del på andre sider Flere delingsvalg…
FitFish Skrevet 14. mai 2014 Del Skrevet 14. mai 2014 "Marcus Halberstram skrev: Har ikke mikro. Takk så mye! Hvordan bruker du disse som erstatning? Hvis jeg eksempelvis skal lage en kake eller bolle-type-deig med 150g smør, hvor mye - og hvordan gjør du det med disse? Hvilken er din "favoritt" - mest smaksnøytral og best? (Kan jeg forresten bruke grønnsakspuré fra barnemat?) Jeg vil si alle, med unntak av kanskje gresskarmosen, er nøytrale i smaken. Alle gjør bakverket saftig. I kaker pleier jeg å bruke magerkesam, noen ganger sammen med eggehvitte. Eplemos eller blomkålmos er favoritten til proteinpannekaker. Mengden kommer jo an på, men å ta utgangspunkt i den mengden som skal erstattes kan jo være greit Jeg vil nok anbefale deg å lage pureene selv. På den måten er de "rene", og dessuten er det billigere(y) Lages enkelt ved å koke de aktuelle frukt/grønnsakene møre, og deretter kjøre i blender/foodprossessor/stavmikser. Marcus Halberstram og Aurelius 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/29763-erstatning-for-sm%C3%B8r-og-olje-i-bakeoppskrifter/#findComment-1014377 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.