Marcus Halberstram Skrevet 14. mai 2014 Del Skrevet 14. mai 2014 Hei! I forbindelse med dietten jeg kjører kreves det strikte krav til oppkarbingen, må holde fettet veldig lavt. Lurte derfor på om noen her har gode erfaringer med å erstatte karb-varer med smør/olje i bakeoppskrifter? Kaker, pannekaker, desserter, bakst etc. Googla en del på engelsk, og funnet følgende: apple sauce (eplesaus) fungerer veldig bra - problemet er at det ikke selges i Norge, og det er uaktuelt for meg å drive å lage det selv. Mashed bananas, avocado type? Forslag elelr erfaringer? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/29763-erstatning-for-sm%C3%B8r-og-olje-i-bakeoppskrifter/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
FitFish Skrevet 14. mai 2014 Del Skrevet 14. mai 2014 Eplemos magerkesam, gresskarpuré, blomkålpuré det var det jeg kom på i farten Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/29763-erstatning-for-sm%C3%B8r-og-olje-i-bakeoppskrifter/#findComment-1014037 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aurelius Skrevet 14. mai 2014 Del Skrevet 14. mai 2014 Enkleste måten å lage eplesaus på er å skrelle epler, ha de i en mikrobølgeovnsikker beholder, trekke plast over, og kjøre på høy intensitet til den er helt gjennomkokt, så kjører du alt sammen i blender til glatt. Tar 5 min. Ellers kan sikkert alt av grønnsakspureer fungere godt, som FitFish nevner ovenfor. Evt; dropp bakevarene mens du er på diett; enkleste måten å løse problemet på. FitFish 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/29763-erstatning-for-sm%C3%B8r-og-olje-i-bakeoppskrifter/#findComment-1014051 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Marcus Halberstram Skrevet 14. mai 2014 Forfatter Del Skrevet 14. mai 2014 Har ikke mikro. Eplemos magerkesam, gresskarpuré, blomkålpuré det var det jeg kom på i farten Takk så mye! Hvordan bruker du disse som erstatning? Hvis jeg eksempelvis skal lage en kake eller bolle-type-deig med 150g smør, hvor mye - og hvordan gjør du det med disse? Hvilken er din "favoritt" - mest smaksnøytral og best? (Kan jeg forresten bruke grønnsakspuré fra barnemat?) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/29763-erstatning-for-sm%C3%B8r-og-olje-i-bakeoppskrifter/#findComment-1014067 Del på andre sider Flere delingsvalg…
FitFish Skrevet 14. mai 2014 Del Skrevet 14. mai 2014 Har ikke mikro. Takk så mye! Hvordan bruker du disse som erstatning? Hvis jeg eksempelvis skal lage en kake eller bolle-type-deig med 150g smør, hvor mye - og hvordan gjør du det med disse? Hvilken er din "favoritt" - mest smaksnøytral og best? (Kan jeg forresten bruke grønnsakspuré fra barnemat?) Jeg vil si alle, med unntak av kanskje gresskarmosen, er nøytrale i smaken. Alle gjør bakverket saftig. I kaker pleier jeg å bruke magerkesam, noen ganger sammen med eggehvitte. Eplemos eller blomkålmos er favoritten til proteinpannekaker. Mengden kommer jo an på, men å ta utgangspunkt i den mengden som skal erstattes kan jo være greit Jeg vil nok anbefale deg å lage pureene selv. På den måten er de "rene", og dessuten er det billigere(y) Lages enkelt ved å koke de aktuelle frukt/grønnsakene møre, og deretter kjøre i blender/foodprossessor/stavmikser. Aurelius og Marcus Halberstram 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/29763-erstatning-for-sm%C3%B8r-og-olje-i-bakeoppskrifter/#findComment-1014377 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.