Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Det er vel lagret i fettet på fisken tenker jeg, stort sett. Litt om anbefalt inntak:

http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=233&trg=MainLeft_5648&MainArea_5661=5648:0:15,2917:1:0:0:::0:0&MainLeft_5648=5544:67050::1:5647:18:::0:0

"

Vitenskapskomiteen for mattrygghet ga i 2006 ut rapporten ”

Et helhetssyn på fisk og annen sjømat i norsk kosthold”.

Med dagens nivå av dioksiner i fisk og sjømat har komiteen generelt ikke noen betenkeligheter med at voksne spiser 4 måltider eller mer fisk og annen sjømat per uke. Dette gjelder også kvinner i fruktbar alder.

Forutsetningen er at en spiser forskjellige typer fisk, og at fet fisk ikke overskrider en mengde som tilsvarer cirka 2 middagsmåltider per uke. Undersøkelser av fiskeinntaket i befolkningen viser at dette i praksis ikke er noe problem."

ja, men d er jo ikke store doser omega 3 iforhold til hva d er fett i fisken, så da ligger d vel i fettet, ikke pga omega 3?

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...