BROrilla Skrevet 9. januar 2012 Del Skrevet 9. januar 2012 Det er vel lagret i fettet på fisken tenker jeg, stort sett. Litt om anbefalt inntak: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=233&trg=MainLeft_5648&MainArea_5661=5648:0:15,2917:1:0:0:::0:0&MainLeft_5648=5544:67050::1:5647:18:::0:0 " Vitenskapskomiteen for mattrygghet ga i 2006 ut rapporten ” Et helhetssyn på fisk og annen sjømat i norsk kosthold”. Med dagens nivå av dioksiner i fisk og sjømat har komiteen generelt ikke noen betenkeligheter med at voksne spiser 4 måltider eller mer fisk og annen sjømat per uke. Dette gjelder også kvinner i fruktbar alder. Forutsetningen er at en spiser forskjellige typer fisk, og at fet fisk ikke overskrider en mengde som tilsvarer cirka 2 middagsmåltider per uke. Undersøkelser av fiskeinntaket i befolkningen viser at dette i praksis ikke er noe problem." ja, men d er jo ikke store doser omega 3 iforhold til hva d er fett i fisken, så da ligger d vel i fettet, ikke pga omega 3? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.