Gå til innhold

pasturerte eggehviter


Marte83

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Er det hvitter i pulverform du tenker på? Jeg har blanda det i kesam og cottage cheese blandinger og smoothies for å høyne proteinnivåene.. men også sett en som brukte det i en sunnere røre til "hamburgerbrød" (lavkarbo) Når jeg har brukt d i varm mat så stivner det og blir til vanlig egeghvittekonsistens (litt mer gummiaktig) Jeg syns ihvertfall det passer best i alt kaldt som kan spises , som trenger mer protein :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du kan bruke dem som vanlig eggehvite. Grunnen til at de er pasteurisert er for å redusere risikoen knyttet til å spise rå egg, for eksempel om det skal brukes på topping i kaker osv. I Norge er ikke dette noe problem uansett, så det er bare å bruke hvitene akkurat som du vanligvis gjør :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...