Gå til innhold

Anbefalte innlegg

FULLKORNSBRØD MED AVOKADO

400-500 g fibra mel

150g malte mandler

50 g linfrø

50g solsikkekjerner

1ts tagatesse

1 avokado

150g mager kesam

3 egg

3 scoops vaniljeprotein

1ss rapsolje

1.5 dl vann

1ts salt

1 pk gjær

Ha avokado,kesam,egg,olje,vann og kjør det til pure i en blender eller stavmikser.

Hell avokadoblandingen i en kjele og varm det til 37 grader.ha blandingen i en bolle og rør ut gjæren.Ha i tagatess,mel,malte mandler,vaniljeprotein og salt og elt til en passe brøddeig.

Forhev til dobbel størrelse. Lag ett stort brød(2l) eller 2 små.etterhev 30-40 min.

Stekes på nederste rille 220 grader i 35-45 min :)

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...