Gå til innhold

Protein, myse, ost, paneer


MA1

Anbefalte innlegg

Hei! Jeg lager indisk paneer ost (står i kjøleskapet(y) ) bruker denne oppskriften http://indiskvegetar.com/ingredienser/paneer/

Jeg lurer på om alle proteinene er igjen i ostemassen? Eller om noe av det blir skilt ut i mysen?

Jeg lagde osten på styrk melk, 5 dl = 25g protein. Er det fortsatt 25g protein i osten?

edit: jeg har lest meg til at "mesteparten" av proteinene er igjen i ostemassen, men finnes det en måte å vite hvor mye som er blitt skilt ut?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...