Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Etter jeg laget dette brødet, har jeg ikke kjøpt brød på butikken for å si det sånn... Kan fint ligge opp til 2 uker uten å bli tørt

7dl hvetemel

3,5dl mask (maltet korn som er brygget øl på)

3,5dl sammalt hvete eller rug

1pk gjær

5dl vann

2dl melk

3 gode klatter smør

dæsj salt

Gir 2 normalstørelse brød, så må vel justere oppskriften.

  • 5 uker senere...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...