Username111 Skrevet 10. november 2013 Skrevet 10. november 2013 Leste nettopp denne artikkelen på afpt.no ( http://afpt.no/?page=5&title=fagstoff&post=979&rel=78 ) Hva er deres meninger rundt dette? Jeg merker selv at jeg sliter med å gå opp i vekt, er nå 90kg morgen vekt med en fett % på 10%. Spiser 4000kcal daglig. Trener 5-6ganger i uken (Styrketrening). I fjor bulket jeg opp til 94kg(Kveldsvekt, med en fett% på rundt 14-15) og kan ikke huske jeg har vært tyngre enn det noen gang. Er jeg en hardgainer? Er det mulig at noen folk bare ikke kan bli tyngre enn en viss vekt? Eller skal man holde seg til må spise mer igjen? Siter
Myr Skrevet 10. november 2013 Skrevet 10. november 2013 Du må nok bare spise mer. Når jeg ligger rundt matchvekt økter jeg fint med +-4000 kcal, men nå er jeg oppe i 100kg så holder jeg vekta med 5000kcal. Skulle tro kroppen har en egen komfortsone som er veldig vanskelig å komme seg forbi. Men løsningen er alltid å spise mer mat Ulrik og fff 2 Siter
Username111 Skrevet 10. november 2013 Forfatter Skrevet 10. november 2013 "Myr skrev: Du må nok bare spise mer. Når jeg ligger rundt matchvekt økter jeg fint med +-4000 kcal, men nå er jeg oppe i 100kg så holder jeg vekta med 5000kcal. Skulle tro kroppen har en egen komfortsone som er veldig vanskelig å komme seg forbi. Men løsningen er alltid å spise mer mat Jeg øker sakte i vekt og styrke så vet jeg er i overskudd for nå, må sikkert øke etter hvert. Men merker uansett hvor mye jeg spiser så går vekten VELDIG sakte opp. I fjor spiste jeg 4500kcal daglig, og trente i grunn litt mindre 4-5ganger i uken. Fortsatt gikk ikke vekten opp mer enn til 93-94kg. Syns bare den artikkelen var en spennende artikkel, som ikke ga noe spesifikt svar. Det er selfølgelig veldig forskjellig fra person til person, men som eg tyder etter artikkelen så vil en naturlig grense møte de fleste av oss før eller senere... Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.