Gå til innhold

Bake med sukrin = kortere holdbarhet?


Gjest Physalis

Anbefalte innlegg

Gjest Physalis

Lager en del julebakst hvor jeg erstatter sukker med sukrin. F.eks skal jeg bake pepperkaker til helgen hvor jeg bruker sukrin i stedet for sukker. Men sukker er jo konserveringsmiddel, og når vi ikke har andre konserveringsmiddel å ha i pepperkakedeigen vi lager selv, hvordan blir det med holdbarheten? Jeg tenker at det fort kan blir dårlig om det ligger 1-2 uker? Noen som har peiling? :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...