Gjest Physalis Skrevet 8. desember 2011 Del Skrevet 8. desember 2011 Lager en del julebakst hvor jeg erstatter sukker med sukrin. F.eks skal jeg bake pepperkaker til helgen hvor jeg bruker sukrin i stedet for sukker. Men sukker er jo konserveringsmiddel, og når vi ikke har andre konserveringsmiddel å ha i pepperkakedeigen vi lager selv, hvordan blir det med holdbarheten? Jeg tenker at det fort kan blir dårlig om det ligger 1-2 uker? Noen som har peiling? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2099-bake-med-sukrin-kortere-holdbarhet/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vanskelig Skrevet 8. desember 2011 Del Skrevet 8. desember 2011 Jeg syns det går helt fint, å la ting som f.eks pepperkaker og kokosmakroner ligge ei uke eller to i en boks på benken. Merker ingen forskjell, annet enn att jeg gjerne tenker att "det er jo ikke sukker i de- jeg tar to til!" Lily 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2099-bake-med-sukrin-kortere-holdbarhet/#findComment-65450 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.