Gå til innhold

Tips til treningssenter i syden


Janeee

Anbefalte innlegg

Samboer og jeg tenkte å kikckstarte sommer og brunfarge med en tur til syden og ha muligheten til å trene styrke på et senter samtidig for å ikke ødelegge arbeidet av dietten føøøør sommeren begynner :p (skal ha ny tur på høsten for å gjøre det :D). Vi kikket på dette stedet, Las Playitas i Spania men hørt at det ikke var så bra der så trenger flere tips :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Er ikke så veldig syden-bevandret, men tenker at det må finnes ok treningssentere nesten uansett hvor man reiser (så lenge man drar til en by)? :) Syns de fleste hotell-gym er triste saker uansett, og har hatt bedre hell med google+en liten rusletur når jeg har reist. Ville uansett planlagt ferien med tanke på stedet og ikke treningsfasilitetene, men det er kanskje bare meg :) God tur forresten, begge to!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fasilitene betyr også noe, defor tror jeg det ikke blir til den linken jeg la ut siden det sndre enn tidligere reningsfasilitetene ikke var så bra, og som sagt, dette er for å kikckstarte sommeren og vil ha noe mere enn bare gåtur og da, den sydenturen kommer til høsten ;-) Syns selv at hotellgymmene ofte er labert så trenger derfor tips til gym utenfor hoteller også :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei. Var på Las Playitas i fjor vår. Det er et veldig fint hotell, men ligger ganske langt unna alt annet på øya. Flott om dere liker å sykle eller gå fjelltur, men treningsstudioet er ikke så mye å skryte av. Det er en del apparater der, og tre/fire tredemøller, men lite frivekter. De har vel en del dumbells i diverse størrelser og kettlebells. Men om jeg ikke huske helt feil er det ikke noe knebøy-rack der, men en smithmaskin, og heller ikke noe sted å ta markløft. De bildene som ligger ute på websiden må være gamle, for de hadde i alle fall når jeg var der pakker apparatene mer sammen og lagt en stor matte i midten av rommet, som gjorde at det var vanskelig å finne noe skikkelig sted å stå om man skulle bruke frivekter utenom benken og det andre utstyret som står der.

Ellers er det jo et veldig fint hotell! Det er masse aktiviteter man kan være med på hele dagen, og de leier også ut alt man kunne trenge av utstyr for å for eksempel sykle seg en tur. Som du sikkert har lest har de olymisk svømmebasseng og tennisbaner og litt diverse.

Når jeg var der i mai ish i fjor var det veldig lite folk der, og vi hadde treningsstudioet så godt som for oss selv. Så det er et helt ok tilbud, og bra om du liker apparater :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...