Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Har et spørsmål til de mer lærde. Eventuelt ulærde også, bare du kan dette :)

Kasein finnes i morsmelk, og jeg har hørt at den som finnes i geitemelk, ligner mer på den som er i morsmelken enn kaseinet fra ku. Kan man da si at den fungerer bedre (gir mindre risiko for problemer) hos mennesket, eller er dette bare flisespikkeri? Prøvde meg på G35 i dag, Gudbrandsdalsost, og den var litt stram, men det fungerte. Jeg bare tenkte meg at jeg skal få i meg mer geitemelk, om den "fungerer" bedre. Ellers gidder jeg ikke :)

Fortsetter under...

Skrevet
  "Mr P skrev:
Er ikke mye kasein i brunost enten den er laget av geit eller ku melk. Men spørsmålet ditt vet jeg ikke svaret på...

Nei, det kanskje ikke det nei. Myse....eh..Skal tenke litt lenger neste gang :p

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...