Rodolfo Skrevet 25. mars 2013 Skrevet 25. mars 2013 Har et spørsmål til de mer lærde. Eventuelt ulærde også, bare du kan dette Kasein finnes i morsmelk, og jeg har hørt at den som finnes i geitemelk, ligner mer på den som er i morsmelken enn kaseinet fra ku. Kan man da si at den fungerer bedre (gir mindre risiko for problemer) hos mennesket, eller er dette bare flisespikkeri? Prøvde meg på G35 i dag, Gudbrandsdalsost, og den var litt stram, men det fungerte. Jeg bare tenkte meg at jeg skal få i meg mer geitemelk, om den "fungerer" bedre. Ellers gidder jeg ikke Siter
Mr P Skrevet 25. mars 2013 Skrevet 25. mars 2013 Er ikke mye kasein i brunost enten den er laget av geit eller ku melk. Men spørsmålet ditt vet jeg ikke svaret på... Siter
Rodolfo Skrevet 26. mars 2013 Forfatter Skrevet 26. mars 2013 Er ikke mye kasein i brunost enten den er laget av geit eller ku melk. Men spørsmålet ditt vet jeg ikke svaret på... Nei, det kanskje ikke det nei. Myse....eh..Skal tenke litt lenger neste gang Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.