Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Har et spørsmål til de mer lærde. Eventuelt ulærde også, bare du kan dette :)

Kasein finnes i morsmelk, og jeg har hørt at den som finnes i geitemelk, ligner mer på den som er i morsmelken enn kaseinet fra ku. Kan man da si at den fungerer bedre (gir mindre risiko for problemer) hos mennesket, eller er dette bare flisespikkeri? Prøvde meg på G35 i dag, Gudbrandsdalsost, og den var litt stram, men det fungerte. Jeg bare tenkte meg at jeg skal få i meg mer geitemelk, om den "fungerer" bedre. Ellers gidder jeg ikke :)

Lenke til kommentar
https://forum.fitnessbloggen.no/topic/19226-kasein-fra-ku-vs-geit/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...