Rodolfo Skrevet 25. mars 2013 Del Skrevet 25. mars 2013 Har et spørsmål til de mer lærde. Eventuelt ulærde også, bare du kan dette Kasein finnes i morsmelk, og jeg har hørt at den som finnes i geitemelk, ligner mer på den som er i morsmelken enn kaseinet fra ku. Kan man da si at den fungerer bedre (gir mindre risiko for problemer) hos mennesket, eller er dette bare flisespikkeri? Prøvde meg på G35 i dag, Gudbrandsdalsost, og den var litt stram, men det fungerte. Jeg bare tenkte meg at jeg skal få i meg mer geitemelk, om den "fungerer" bedre. Ellers gidder jeg ikke Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/19226-kasein-fra-ku-vs-geit/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mr P Skrevet 25. mars 2013 Del Skrevet 25. mars 2013 Er ikke mye kasein i brunost enten den er laget av geit eller ku melk. Men spørsmålet ditt vet jeg ikke svaret på... Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/19226-kasein-fra-ku-vs-geit/#findComment-716217 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rodolfo Skrevet 26. mars 2013 Forfatter Del Skrevet 26. mars 2013 Er ikke mye kasein i brunost enten den er laget av geit eller ku melk. Men spørsmålet ditt vet jeg ikke svaret på... Nei, det kanskje ikke det nei. Myse....eh..Skal tenke litt lenger neste gang Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/19226-kasein-fra-ku-vs-geit/#findComment-717052 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.