Gå til innhold

Supra Green Coffee - Mirakeldiett eller lureri?


Anbefalte innlegg

Supra Green Coffee er kapsler som skal gi en drastisk vektnedgang på kun fire uker, ved hjelp av et stoff som kalles klorogensyre. Den er en av de nye trendene innenfor vektreduksjon og anbefales også i samråd med andre produkter:

"Ideen bak â kombinere produkter er fordi selv om Supra Green Coffee alene stimulerer vekttap og øker energy, kan kolon-renskene kurer hjelpe deg â bli kvitt giftstoffer og hjelper kroppen din â forbrenne kalorier mer effektivt. Jeg valgte Mighty Raspberry Ketone til min undersøkelse."

Kilde: Diettrender: En undersøkelse av toppdiettene i undersøker vi forbrukertips for slanking under tøffe økonomiske tider

Personen bak denne artikkelen skriver også:

"Jeg kunne ikke være mer fornøyd med resultatet. Jeg tok av nesten 12 kilo pâ 4 uker, uten noen spesiell slankekur eller intens trening"

Hjemmsiden reklamerer også med at man ved bruk av disse pillene kan få en utrolig vektnedgang uten noen form for diett, trening eller piller (her gjøres forskjell på kapsel og pille).

Hjemmeside: [url=https://no.supragreencoffee.com/?AFID=66&C1=665302376&C2=300233]

Personen i første artikkel forteller hvordan hun tok av 4kg første uken og for første gang på flere år veide under 63kg. Liten tvil om at den første uken er mest vann, men med en startvekt under 70kg er det vel begrenset med vannmengder å ta av til de resterende 8kg hun skal ha gått ned i løpet av undersøkelsen(?).

Da er spørsmålet mitt: kan en slik kapsel gi denne type vektnedgang på kun fire uker uten andre endringer? Hvorfor/hvorfor ikke? (Her strekker ikke min kunnskap langt nok, så ønsker litt påfyll. Ser blant annet at det i enkelte fettforbrenningsprodukter også brukes grønn kaffe.)

Hva er ditt syn på denne type midler for slanking?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Så lenge du ikke har sett denne mirakelkuren ved navn <insert random bullshit> i alle aviser,nyhetssendinger osv, så er det bare tull. Denne kuren hadde fått omtale om den faktisk hadde fungert, og de fleste treningssentrene hadde blitt rimelig tomme.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...