Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Lagde mine første proteinmuffins i går etter oppskrift jeg fant av Stig Ingebritsen men la til noe det endte med 30g proteinpulver, 2ts sukrin, 1/2ts bakepulver, 20g mandelmel, 2 egg, 50g kokosmelk og 1ts med bakekakao.

Lot de stå i ovnen i 12min på 200 grader. De kom ut som store og luftige og så veldig gode ut. Men etter 5 min hadde de falt sammen og ble like flate som kjeks. Veldig frustrerende.

Noen som har noen gode tips til hva som er feil, eller noe som kan gjøres annerledes?

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...