Shocktrauma Skrevet 11. mars 2013 Del Skrevet 11. mars 2013 Hei flotte treningsfolk. Har tatt steget i riktig retning og lagt om kostholdet og kommet meg i trening igjen etter en hard periode av livet mitt. Jeg har noe erfaring fra før når det gjelder trening, men må innse mine begrensninger når det gjelder kosthold. Jeg har forsøkt å spise sunt de siste ukene og har opparbeidet meg litt kunnskap om hvor mye jeg forbrenner og hvor mye energi jeg bør få i meg. Men likevel er det noen punkter som gjør meg usikker. Fakta om meg Mann, 26 105kg, 179cm høy Trener 3-4 ganger i uken på treningssenter. Etterhvert kardio 2-3 ganger i uken 30-40 minutter Diett.no har regnet ut følgende: 3086 kcal dagsbehov - 772 kcal per dag for å gå mot 75kg frem til nyttår = 2314 kcal per dag Jeg har fått i meg følgende de fire siste dagene (7-10. mars): Karbohydrater: 202g, 89g, 185g, 167g Proteiner: 178, 201g, 179g, 223g Fett: 80g, 57g, 48g, 43g Kcal: 2139, 1696, 1901, 1964 Ser dette greit ut? Eller er det noe jeg bør justere på? Er fordeling mellom K/P/F "riktig"? Ser at inntaket av energi (kcal) er noe under det diett.no har beregnet til meg, men gjør dette noe i det hele og store? Jeg føler ikke ubehag eller slapphet - faktisk helst motsatt av hva jeg hadde trodd på forhånd. Jeg har ikke merket noe på vekta de to siste ukene, men jeg regner med at jeg går opp noe i muskelmasse siden jeg har begynt å trene igjen. Jeg friker ikke ut av den grunn, men det er fint å få klarhet i noen uvissheter. Setter stor pris på alle innspill fra dere. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/18589-uvisshet-ang%C3%A5ende-kosthold-og-fremgang/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Øyvind H. Skrevet 11. mars 2013 Del Skrevet 11. mars 2013 Hei. Jeg synes det så fornuftig ut dette. Gjerne øk proteinmengden til 2,5g pr kg kropssvekt, spis fett fra hovedsaklig sunne kilder(fisk, nøtter osv) og litt mer karb på treningsdager. kcal-nivået ser passende ut med tanke på vekt/høyde, bare husk å få i deg den anbefalte "kvoten" spesielt med tanke på at du trener kardio i tillegg til styrke. Dette har hatt kjempegod effekt for meg. Stå på! det tar tid å få resultater, men du verden det er verdt det... Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/18589-uvisshet-ang%C3%A5ende-kosthold-og-fremgang/#findComment-699230 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dibbler Skrevet 11. mars 2013 Del Skrevet 11. mars 2013 Kan ikke helt si noe om mengdene, men god plan! Frem til nyttår er et langt og godt perspektiv! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/18589-uvisshet-ang%C3%A5ende-kosthold-og-fremgang/#findComment-699254 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Shocktrauma Skrevet 11. mars 2013 Forfatter Del Skrevet 11. mars 2013 Takk Øyvind. Har justert opp inntaktet av proteiner i dag og skal hive i meg mer karbo i morgen når jeg trener. Kastet i meg litt mandler og spratt plutselig opp de siste hundre kcal'ene til å nå 2000kcal i dag. 237g proteiner 100g karb 80g fett 2073 kcal Så er det bare å la tiden vise.... Har gått ned ett kilo på vekta de siste to ukene, men tipper at jeg har økt en del i muskelmasse siden vektene har flydd oppover de siste øktene (med god teknikk føler jeg). Øyvind H. 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/18589-uvisshet-ang%C3%A5ende-kosthold-og-fremgang/#findComment-700524 Del på andre sider Flere delingsvalg…
melis1988 Skrevet 12. mars 2013 Del Skrevet 12. mars 2013 Dette ser veldig greit ut, og jeg ønsker deg masse lykke til med kroppsforandringen fremover! Vil likevel påpeke at du ikke trenger mer enn ca 200 g protein hver dag, så ikke stress med å få i deg over 2 g per kroppsvekt. Ingen trenger mer enn denne mengden med proteiner - Fitnessbloggen Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/18589-uvisshet-ang%C3%A5ende-kosthold-og-fremgang/#findComment-701161 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.