Slankeren Skrevet 26. februar 2013 Del Skrevet 26. februar 2013 I morgen er jeg ferdig med en diett på tre uker, å trenger litt råd rundt hva et "normalt" kosthold innebærer for meg. Jeg er 19 år, snart 20 og forbrenner rundt 2000 kalorier på en dag. Det jeg hovedsaklig lurer på er om det holder for en person å holde seg på minussiden med kalorier for å ikke gå opp i vekt, eller om man bør ha et tall å holde seg under med fett og karbohydrater også? Proteiner er det greit med, holde seg på ca. 2g pr kg kroppsvekt, men det er resten jeg lurer litt på. Jeg føler jeg kommer til å bli gal om jeg skal regne ut hvor mye fett og karbo jeg har i meg hver eneste dag når jeg skal passe kaloriene i tillegg. Jeg har nådd målet jeg hadde for dietten, men jeg har fortsatt noen kilo å gå på. Disse tenkte jeg å ta av sakte frem mot sommeren, å ikke storme av meg på en diett. Rett og slett bare leve sunt. De fleste produkter med mye fett eller karbo har vel også mange kalorier, eller? Takk på forhånd Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/18070-kosthold-etter-diett/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.