Gå til innhold

What ever u say...


lullustar

Anbefalte innlegg

Vel, nå er vi komt så lang at vi vet trening er bra for helse og deg selv. Noen gang sett de herlige statuene i Roma? Romerriket, olympiske leker og muskler… Jah, det var vel kanskje lettere før; tenker noen. Ikke bil, maskiner til å gjøre jobben og man ble tvunget til å gjøre arbeidet selv. Så kom industrialiseringen på 1700 tallet, teknologien og Mc.Donalds. Fastfood; kjapt, enkelt og billig. Da tenker man igjen, jah…Før var det mye enklere, man ble jo nødt til å dyrke maten selv. Da var det enkle valg: fisk, ris, kjøtt og poteter. Men så må man tenke litt lengre enn hamburger og brus… Hva med alle treningssentrene som er så lett tilgjengelig? Fjellene som omringer deg? Frukt og grønt man finner i nærbutikken… Haha. Enklere før? Nei, det er mye enklere nå. Hiv deg med på en sykkelgruppe, lær deg zumba eller ta deg en dukkert. Vel ja, motivasjonen må du finne selv. Men er det ikke mye enklere å steke en ferdig oppkuttet kylling, enn å jakte på mammut?

Det jeg prøver å si er at du må sette dine mål, tenk utenfor boksen. En deilig fruktsalat VS fet riskrem.

Lyst å gå ned i vekt?

Lyst å få sommerkroppen?

Vel ca. 70% av treningen ligger i kostholdet! Tenk på det du!

Men trening er viktig, ut å beveg kroppen din og kjenn at pulsen øker, finnes det noen bedre følelse enn det? Lag deg faste tider for trening; før jobb, etter skolen. Noter deg kortsiktig mål, når du planer å jobbe med målene og når du har plan om å gjennomføre dem.

Mitt tips til deg:

Kjøp deg litt kylling/kjøtt og grønnsaker. Deilig frukt med kesam eller cottage cheese. Varm havregrøt med frukt til frokost, g kanskje litt nøtter du kan knaske på (ikke mer enn en hondfull). Start dagen med kardio, eller sett av en time til litt styrke i løpet av dagen, du vil føle deg så mye bedre =)

post-24738-14440926267322_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...