Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Jeg anbefaler blåbærmarinerte cherrytomater. Testa det selv i går og det var himmelsk.

Delte tomatene i båer og la dem i marinade av knuste blåbær, balsamicoeddik, limesaft og vann. For de som tåler mer fett er det veldig godt med chevrekrem til, superenkelt og lages av å kjøre chevre, melk og pepper i en blender.

Passer godt som tilbehør til mørkt kjøtt (og sikkert andre typer også) eller som egen tapasrett.

Vil anbefale å tilberede maten med ulike krydder. Toro har f.eks et krydder som heter tandoori og dette gir hele måltidet en helt ny vri(til kylling) eller så er alltid wow en slager med ulikt kjøtt og grønnsaker med enten sweet chilli, soyasaus eller små poser med woksaus til :)

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...