Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Proteininnholdet skal jo være det samme, men utregningen blir vel annerledes når kyllingen har skinn, fordi den totale massen øker (selv om det er hårfint lite). Hvis du veier en grillet kylling med skinn till 100g, og tar av skinnet vil du jo få mindre vekt, så jeg vil tro at siden det er målt utifra 100g ren vare, at 100g kylling UTEN skinn kanskje er noen hårfine gram mer kjøtt enn den med skinn.(y) correct me if im wrong though!

Lenke til kommentar
https://forum.fitnessbloggen.no/topic/16288-hjelp/#findComment-624563
Del på andre sider

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...