Hircine Skrevet 9. januar 2013 Del Skrevet 9. januar 2013 Hei, noen som vet hvor mange kalorier det er i grillet kylling? Slik som man kjøper i butikken altså. Og hvor stor forskjell er det når skinnet er på/av? Prøvde å finne på shapeup-appen, men det stod så mye forskjellig... Takk for hjelp!! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/16288-hjelp/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tlviken Skrevet 9. januar 2013 Del Skrevet 9. januar 2013 Fant denna på http://www.næringsinnhold.no/ Og MED skinn: MERK! Dette er regna ut ifra per 100g vare. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/16288-hjelp/#findComment-624502 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hircine Skrevet 9. januar 2013 Forfatter Del Skrevet 9. januar 2013 Ah, takk! Må huske den siden neste gang jeg lurer Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/16288-hjelp/#findComment-624512 Del på andre sider Flere delingsvalg…
LeanMachine Skrevet 9. januar 2013 Del Skrevet 9. januar 2013 Er jeg den eneste som syns de er litt rart at uten skinn er kylling 27.3 g protein, mens kylling med skinn er det bare 26? Altså, mister man proteiner når man tar på skinnet? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/16288-hjelp/#findComment-624548 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tlviken Skrevet 9. januar 2013 Del Skrevet 9. januar 2013 Proteininnholdet skal jo være det samme, men utregningen blir vel annerledes når kyllingen har skinn, fordi den totale massen øker (selv om det er hårfint lite). Hvis du veier en grillet kylling med skinn till 100g, og tar av skinnet vil du jo få mindre vekt, så jeg vil tro at siden det er målt utifra 100g ren vare, at 100g kylling UTEN skinn kanskje er noen hårfine gram mer kjøtt enn den med skinn. correct me if im wrong though! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/16288-hjelp/#findComment-624563 Del på andre sider Flere delingsvalg…
LeanMachine Skrevet 9. januar 2013 Del Skrevet 9. januar 2013 Ahaaaa, skjønner tankegangen din. Det ble mer logisk igjen Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/16288-hjelp/#findComment-624595 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Wartoy Skrevet 9. januar 2013 Del Skrevet 9. januar 2013 Er vel ikke proteiner i skinnet, så uten skinn blir andelen protein per 100g vare høyere, enn 100g med skinn. Mulig det var dette Tlviken skrev også? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/16288-hjelp/#findComment-624603 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.