SlayerDad Skrevet 18. desember 2012 Del Skrevet 18. desember 2012 Folkehelseeksperter fra universitetet i Newcastle har sett på oppskrifter fra noen av storbritannias mest populære TV-kokker og koebøker, inkludet Jamie Oliver, Nigella Lawson og Hugh Fearnley-Whittingstall, og funnet ut at disse oppskriftene inneholder flere kalorier, fett, mettet fett og mindre fiber enn ferdigmat man slenger i mikroen. Artikkel fra The Guardian: TV chefs' recipes may be less healthy than ready meals, study finds | Life and style | The Guardian Artikkel fra British Medical Journal: http://press.psprings.co.uk/bmj/december/chefs.pdf Det interessante er at de ikke sier noe om innholdet av vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer som finnes i ferdigmaten sammenlignet med oppskriftene fra disse kokkene. (såvidt jeg kunne se) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/15749-tv-kokkers-mat-mindre-sunn-enn-ferdigmat-engelsk-the-guardian/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Oddis Skrevet 18. desember 2012 Del Skrevet 18. desember 2012 Jepp, fordi det eneste som definerer om mat er sunn er hvor mye fiber den inneholder og minst mulig mettet fett. Bonus for masse raffinerte flerumettede fettsyrer av billigste sort siden dette er bra for kolesterolet. SlayerDad og PlastBox 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/15749-tv-kokkers-mat-mindre-sunn-enn-ferdigmat-engelsk-the-guardian/#findComment-606295 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.