Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Folkehelseeksperter fra universitetet i Newcastle har sett på oppskrifter fra noen av storbritannias mest populære TV-kokker og koebøker, inkludet Jamie Oliver, Nigella Lawson og Hugh Fearnley-Whittingstall, og funnet ut at disse oppskriftene inneholder flere kalorier, fett, mettet fett og mindre fiber enn ferdigmat man slenger i mikroen.

Artikkel fra The Guardian:

TV chefs' recipes may be less healthy than ready meals, study finds | Life and style | The Guardian

Artikkel fra British Medical Journal:

http://press.psprings.co.uk/bmj/december/chefs.pdf

Det interessante er at de ikke sier noe om innholdet av vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer som finnes i ferdigmaten sammenlignet med oppskriftene fra disse kokkene. (såvidt jeg kunne se)

Fortsetter under...

Jepp, fordi det eneste som definerer om mat er sunn er hvor mye fiber den inneholder og minst mulig mettet fett. Bonus for masse raffinerte flerumettede fettsyrer av billigste sort siden dette er bra for kolesterolet.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...