Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Heeej bloggen!

Jeg har innsett at jeg spiser for lite om dagen, og vil gjerne lage meg slike matpakker med fisk, kylling, karbonadedeig etc. i, sammen med brokkoli og gulrot og annet snacks.

Meeen det jeg lurer på er om dere (regner med majoriteten her inne også har slike matpakker i ny og ne :) ) varmer opp kjøttet når det skal spises, eller tar dere det kaldt? Evt romtemperert.. Det ligger vel i kjøleskapet til dere skal på jobb. Og hva har dere i sammen? Varmer dere isåfall opp alt? :rolleyes:

Fortsetter under...

Skrevet

Jeg må også spise kaldt, har ikke noe muligheter for å varme det på jobb. Derfor går det stort sett i kylling eller skinke, for jeg synes ikke karbonadedeig er så godt når det er kaldt. Men men, trives med salaten på jobb, får spise varm karbonadedeig til middag i stedet.. ;)

Skrevet

Har mikrobølgeovner på universitetet så jeg varmer opp. Varmer alt sammen. Kjøttkomponent+karbokomponent. Enkelt og greit. Nærmeste jeg kommer grønnsaker i de måltidene er paprika men det går fint å microwave.

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...