jente92 Skrevet 21. oktober 2012 Skrevet 21. oktober 2012 Hei! Er det noen som har kjennskap til quinoa? Vet at det er et veldig næringsrikt frø med høyt innhold av essensielle aminosyrer og proteiner, men ser at det også inneholder en del karbohydrater. Er dette noe av det samme som ris og bør spises med måte, eller er det greit å ha det som tilbehør flere ganger i uken? Setter pris på svar, takk Siter
Kristin Charm Skrevet 21. oktober 2012 Skrevet 21. oktober 2012 Det kommer helt an på målsetningene dine At det inneholder en del karbohydrater behøver ikke å være negativt, det handler om en balansegang, og du vil på ingen måte ta skade av å spise det flere ganger i uka. RIs trenger heller ikke å være noe du skal unngå konsekvent. jente92 1 Siter
heffalompen Skrevet 23. oktober 2012 Skrevet 23. oktober 2012 Har dere smakt det? Brukes det på samme måte som ris/poteter? Og er smaken god? Siter
jente92 Skrevet 23. oktober 2012 Forfatter Skrevet 23. oktober 2012 Jeg bruker quinoa til vanlig, og særlig sammen med kylling synes jeg det er veldig godt. Var kanskje litt uvant i starten, men absolutt noe man fort venner seg til. Gir også en god metningsfølelse, anbefales! heffalompen 1 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.