Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Hvis du bruner kyllingen i panne og steker den ferdig i ovn,så har du jo igjen litt stekesjy fra kyllingen? Litt stekesjy,passe med salt og pepper, og litt eddik/smørklatt,så har du temmelig god sjysaus'

Evt jomfrusaus; lunken olivenolje(extra virgin,the good shit), med fiiiiinhakket tomat, finhakket løk, toastede pinjekjerner/gressløk/sherryeddik, salt og pepper.

evt; Aromasmør; Du bruner smør i kasserolle til det er nøttebrunt,lar det avkjøles littegranne, har oppi masse finhakket løk(sjalottløk er best), soyasaus og ketjap manis(søt soyasaus) til det er godt, og smaker til med sherryeddik.

Toastede mandelflak eller pinjekjerner eller hakkede nøtter er awesome til.

Brun kyllingen, dryss på persilade og langstek den i ovnen. Kok brokkolien mør og lag puré av den (mos brokkolien med stavmikser og tilsett en skvett melk, salt og pepper). Da slipper du også å lage en feit saus, da puréen gir den blaute konsistensen man trenger til slike måltid :)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...