Cardioqueen Skrevet 29. september 2012 Del Skrevet 29. september 2012 Jeg tenkte jeg skulle ha kylling til middag, det er bare meg som skal spise det. Jeg har 300 gram kylling og 500 gram brokkoliblanding. Har dere noen forslag til kombinasjoner med forskjellig saus eller lignende uten for mye energi? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/12754-hjelp-til-kyllingm%C3%A5ltid/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aurelius Skrevet 29. september 2012 Del Skrevet 29. september 2012 Hvis du bruner kyllingen i panne og steker den ferdig i ovn,så har du jo igjen litt stekesjy fra kyllingen? Litt stekesjy,passe med salt og pepper, og litt eddik/smørklatt,så har du temmelig god sjysaus' Evt jomfrusaus; lunken olivenolje(extra virgin,the good shit), med fiiiiinhakket tomat, finhakket løk, toastede pinjekjerner/gressløk/sherryeddik, salt og pepper. evt; Aromasmør; Du bruner smør i kasserolle til det er nøttebrunt,lar det avkjøles littegranne, har oppi masse finhakket løk(sjalottløk er best), soyasaus og ketjap manis(søt soyasaus) til det er godt, og smaker til med sherryeddik. Toastede mandelflak eller pinjekjerner eller hakkede nøtter er awesome til. Kristin Charm 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/12754-hjelp-til-kyllingm%C3%A5ltid/#findComment-495007 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Myr Skrevet 29. september 2012 Del Skrevet 29. september 2012 Brun kyllingen, dryss på persilade og langstek den i ovnen. Kok brokkolien mør og lag puré av den (mos brokkolien med stavmikser og tilsett en skvett melk, salt og pepper). Da slipper du også å lage en feit saus, da puréen gir den blaute konsistensen man trenger til slike måltid Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/12754-hjelp-til-kyllingm%C3%A5ltid/#findComment-495011 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Cardioqueen Skrevet 29. september 2012 Forfatter Del Skrevet 29. september 2012 Takk takk Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/12754-hjelp-til-kyllingm%C3%A5ltid/#findComment-495028 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.