Gjest Skrevet 20. september 2012 Skrevet 20. september 2012 Har dere noen gode tips til hvordan man kan få til å spise sunt på lite lagringsplass? Eller generelte noen råd på hvordan ikke måtte gå til butikken anhver dag? Har levd i luksus med kjølerom, kjøleskap og fryser, med mulighet til å steke opp mye mat samtidig. Er nå student og deler kjøleskap og fryser sammens med 8 andre - Veldig lite plass, mildt sagt. Derimot har jeg mye skapplass. Pasta, poteter, bønner og kikerter er det eneste jeg har klart å finne i butikken som kan oppbevares i skap. Ellers går det mye i cottage chesse, salat, fisk og kjøtt. Siter
Aurelius Skrevet 20. september 2012 Skrevet 20. september 2012 Ris, bønner, linser, hermetiske tomater, tomatbønner, Vikingmelk,kondensert melk,kokosmelk, stikk innom en asiasjappe og fråtse i tørkede/syltede/preserverte/lagrede goodies? Apropos å spare penger; Kjøp deg en tikilos sekk med ris til.. 100 kr elns på nevnte asiasjappe, og voila, 2 kroner per porsjon. Uncle Ben's Boil in bag, ta deg en bolle. Siter
Gjest Skrevet 20. september 2012 Skrevet 20. september 2012 Haha, likte tipset om sekk med ris! Siter
Aurelius Skrevet 20. september 2012 Skrevet 20. september 2012 Samme tipset gjelder alt som kan tørkes og varer lenge. Ris, bønner, linser. Du kan f.eks høre med et bakeri i nærheten av der du bor om de kan bestille en 30kilos sekk med mel for deg fra mølleren. Eller kartonger med pasteurisert omelettmix fra sånne store hoteller? Hotell- og Restaurantbransjen gidder skjeldent å lefle med små beholdere på ting det går mye av^^ Siter
Indiska Skrevet 21. september 2012 Skrevet 21. september 2012 Tørket frukt, nøtter, havregryn, du kan bake egne frøknekkebrød, spekemat, makrell i tomat, en del grønnsaker bør også oppbevares romtemperert Siter
Kristin Charm Skrevet 21. september 2012 Skrevet 21. september 2012 Tunfisk på boks, billig og gull verdt. Bakevarer som kan brukes til pannekaker og lignende. Mye pålegg kan stå ute, også kan du lage/kjøpe brød utifra hva som passer deg. Krever bare litt fantasi, men det meste funker uten kjøleskap Siter
ErikH Skrevet 21. september 2012 Skrevet 21. september 2012 eneste jeg har klart å finne i butikken som kan oppbevares i skap. Et gammelt radioresepsjonen-tips sa at "Alt som åpent ligger, åpent ligge skal" Så alt som ikke står på kjøla i butikken kan fint stå i skap hjemme. Siter
Oddis Skrevet 21. september 2012 Skrevet 21. september 2012 Faktisk endel grønnsaker som har det best i romtemperatur. Fikk en liten aha opplevelse når jeg (etter tips her inne fra) begynte å oppbevare tomatene i brødboksen. Nå er de jo friske og velsmakende i 2 uker minst. Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.