Rodolfo Skrevet 5. september 2012 Skrevet 5. september 2012 Børge Fagerli anbefaler hvit ris som en fin karb kilde. Jeg er en relativt myk lavkarbo fyr som spiser potet og noe brød, men lurer litt på dette: Er loff og hvit ris bedre en brun ris og helkornbrød? I så fall - hvorfor? Jeg pleier å inkludere 3-4 spiseskjeer ris når det passer til middag, og har begynt med hvit ris igjen, men jeg vet ikke hvorfor, har bare hørt det er bedre, og nå vil jeg altså vite grunnen til at det er bedre. Noen som vet dette? Siter
Kris Li Skrevet 5. september 2012 Skrevet 5. september 2012 Ang. valg av ris: Krigen om lavkarbo | Side 27 | Fitnessbloggen Forum (les både sitat av Børge Fagerli og Vegards respons ) Velg det du synes smaker best! Siter
Rodolfo Skrevet 5. september 2012 Forfatter Skrevet 5. september 2012 Takker Chris, da blir det nok Basmati - synes smaken på den er dritgod Kris Li 1 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.