Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Børge Fagerli anbefaler hvit ris som en fin karb kilde. Jeg er en relativt myk lavkarbo fyr som spiser potet og noe brød, men lurer litt på dette: Er loff og hvit ris bedre en brun ris og helkornbrød? I så fall - hvorfor? Jeg pleier å inkludere 3-4 spiseskjeer ris når det passer til middag, og har begynt med hvit ris igjen, men jeg vet ikke hvorfor, har bare hørt det er bedre, og nå vil jeg altså vite grunnen til at det er bedre. Noen som vet dette?

Lenke til kommentar
https://forum.fitnessbloggen.no/topic/11885-hvit-ris/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...