morx Skrevet 4. september 2012 Skrevet 4. september 2012 Bare lurer på om det er stor forskjell på innholdet av peppermakrell( hva er innholdet av proteiner og karbs egentlig) i ferskvaredisken, og stabburets peppermakrell på boks. Peppermakrellen i ferskvaredisken er jo mye billigere. Fattig student vettu, men veit at stabburets peppermakrell kom bra ut i test. Kan man ha peppermakrellen i ferskvaredisken som et hovedpålegg til lunch? Tenkte å gå ned litt i fettprosenten Siter
Indiska Skrevet 5. september 2012 Skrevet 5. september 2012 Jeg spiser peppermakrell mer eller mindre hver dag av den typen fra ferskvare. Ingen karbohydrater, ca 250kcal pr 100g (jeg finregner ikke...), protein ligger vel på 18-20 et sted tror jeg. Siter
02-snapper Skrevet 5. september 2012 Skrevet 5. september 2012 Bare lurer på om det er stor forskjell på innholdet av peppermakrell( hva er innholdet av proteiner og karbs egentlig) i ferskvaredisken, og stabburets peppermakrell på boks. Peppermakrellen i ferskvaredisken er jo mye billigere. Fattig student vettu, men veit at stabburets peppermakrell kom bra ut i test. Kan man ha peppermakrellen i ferskvaredisken som et hovedpålegg til lunch? Tenkte å gå ned litt i fettprosenten tror det vakuumpakka er et bedre alternativ enn den hermetiske. Den i boks ligger dynka i en putt av olje - ikke ser den ut som fisk heller... den ser udelikat ut! Vakuumpakka makrell ligger ikke å flyter i olje, og den ser mye mer delikat ut. Det er jo ren fisk - bare at den er røkt..! Mye proteiner, sunne fettsyrer, null kabs. Go for it! Siter
morx Skrevet 5. september 2012 Forfatter Skrevet 5. september 2012 Jeg spiser peppermakrell mer eller mindre hver dag av den typen fra ferskvare. Ingen karbohydrater, ca 250kcal pr 100g (jeg finregner ikke...), protein ligger vel på 18-20 et sted tror jeg. Takker:) digg, da er det mer proteiner enn stabburs makrell i tomat tror det vakuumpakka er et bedre alternativ enn den hermetiske. Den i boks ligger dynka i en putt av olje - ikke ser den ut som fisk heller... den ser udelikat ut! Vakuumpakka makrell ligger ikke å flyter i olje, og den ser mye mer delikat ut. Det er jo ren fisk - bare at den er røkt..! Mye proteiner, sunne fettsyrer, null kabs. Go for it! Mente egentlig den som er rett fra ferskvaredisken som ikke er vakumpakka eller ligger i olje. Er vel røkt tror jeg. Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.