Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Har lest litt om oppkarbing på dietten, og lurer på en ting, og det er hvor mye ekstra karbohydrater jeg kan ha i meg før jeg ødelegger hele uka lissom. Trenger jeg oppkarbing i det hele tatt med mitt inntak?

Jeg ligger daglig på 140-160g de dagene jeg trener styrke/løping, og rundt 80-100g de dagene jeg ikke trener i det hele tatt. Kalorimessig ca 2000 daglig, + -. Jeg har gått ned omtrent 3-4 kg de siste tre ukene fra ca 80 til 76kg. Da har jeg ligger på omtrent 1800-2000 daglig, med en spisedag i uka der jeg har doblet inntaket av kcal og karbs.

Jeg er forøvrig 179 høy, og målsettingen er å få ned fettprosenten, som per dags dato ligger på omtrent 13.9%.

Håper noen kan gi meg et godt svar som fører meg på rett vei. :)

Lenke til kommentar
https://forum.fitnessbloggen.no/topic/10588-oppkarbing-p%C3%A5-dietten/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...