Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Hei

Har en del spm angående produktene i overskriften. Lurer på å bytte ut hvetemel i brødbakst mm, med mandelmel ++ for å synke karbohydratinnholdet.

Det jeg har skjønt hittil er at når man bytter ut hvetemelet med mandel må man ha bindingmiddel og øke fibelinnholdet(?)

Så viss jeg ikke tar feil så er fiberfin ( tidligere kalt hi-maize?) pofiber og fibrex brukt for å heve innholdet av fiber. Er det fordi mandelmel ikke innholder fiber?

Så må man bruke bindemiddel i deigen? Og da kan man enten bruke Johannesbrødkjernemel eller fiberhusk?

Sikkert mange dumme spm, men men :)

Fortsetter under...

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...