kRisi Skrevet 10. juli 2012 Skrevet 10. juli 2012 Hei Har en del spm angående produktene i overskriften. Lurer på å bytte ut hvetemel i brødbakst mm, med mandelmel ++ for å synke karbohydratinnholdet. Det jeg har skjønt hittil er at når man bytter ut hvetemelet med mandel må man ha bindingmiddel og øke fibelinnholdet(?) Så viss jeg ikke tar feil så er fiberfin ( tidligere kalt hi-maize?) pofiber og fibrex brukt for å heve innholdet av fiber. Er det fordi mandelmel ikke innholder fiber? Så må man bruke bindemiddel i deigen? Og da kan man enten bruke Johannesbrødkjernemel eller fiberhusk? Sikkert mange dumme spm, men men Siter
Elena S Skrevet 13. juli 2012 Skrevet 13. juli 2012 Fiberhusk er også en del fiber i og et fantastisk bindemiddel =) Jeg bruker både fibrex og fiberhusk i brødene mine. Siter
Hotslash Skrevet 13. juli 2012 Skrevet 13. juli 2012 Kan man bytte rett over? Om man skal bruke 2 ss hi-maize/fiberfin med 2 ss fiberhusk? Siter
Elena S Skrevet 13. juli 2012 Skrevet 13. juli 2012 Kan man bytte rett over? Om man skal bruke 2 ss hi-maize/fiberfin med 2 ss fiberhusk? Det vet jeg faktisk ikke! :-P Jeg tar alt på slump og prøver meg frem Siter
Hotslash Skrevet 13. juli 2012 Skrevet 13. juli 2012 Slikt går ikke for meg Lagte noen.. småklumper... igår.. Seige og smakløse.. Grusomme! kRisi 1 Siter
Hotslash Skrevet 13. juli 2012 Skrevet 13. juli 2012 Og det var på slump, trodde at det kom til å bli smågodt uansett men Siter
kRisi Skrevet 13. juli 2012 Forfatter Skrevet 13. juli 2012 Viss noen har noen gode oppskrifter på lavkarbobrød med mandelmel, fiberhusk, fiberfin osv er det bare å dele Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.