velhei Skrevet 3. juli 2012 Skrevet 3. juli 2012 Hoff, jeg brekker meg! Denne funker kun hvis du lesser på med pålegg og eventuelt tar brødet i ovnen. Hadde ikke en god opplevelse når jeg hadde med dette brødet som matpakke med ost......:thumbsdown: Siter
want to get fit Skrevet 3. juli 2012 Skrevet 3. juli 2012 Nei. Brødet har akkurat samme næringsinnhold. Lavkarbobrød - Funksjonell Mat Takker! Siter
sn00py Skrevet 3. juli 2012 Forfatter Skrevet 3. juli 2012 Jeg ville eksperimentert litt med temperatur og steketid på dette Idun brødet og evt andre brød/bakverk med mye frø og rugmel. Krever lengre steiketid og ofte lavere temperatur enn hvetebakst. Kan være en fordel/nødvendig å la deigen hvile litt så den får tatt opp vann, selv om det ikke er gjær (benytter kjemisk heving) i deigen som trenger heving. Siter
sn00py Skrevet 3. juli 2012 Forfatter Skrevet 3. juli 2012 Hoff, jeg brekker meg! Denne funker kun hvis du lesser på med pålegg og eventuelt tar brødet i ovnen. Hadde ikke en god opplevelse når jeg hadde med dette brødet som matpakke med ost......:thumbsdown: Det var brødet fra Idun du forsøkte? Siter
sn00py Skrevet 3. juli 2012 Forfatter Skrevet 3. juli 2012 Jeg lager ikke vanlig brød av denne Idun blandingen, lager cupkakes på 100g deigvekt i form evt et ganske flatt brød (ca 3 cm) i langpanne. Har steikt på ca 200 grader i henholdsvis ca 20 og 40 minutter. Siter
velhei Skrevet 3. juli 2012 Skrevet 3. juli 2012 Stemmer. Spiste det da jeg gikk på lavkarbo. Men no more ! Siter
MEvsME Skrevet 3. juli 2012 Skrevet 3. juli 2012 Ahhh gull! Vurderer STERKT lavkarbobrød og de kakene! (har den nyeste kommet btw? ikke sjokkis, men den andre) Den kommer i nettbutikken neste uke;) sjokkoninja 1 Siter
sn00py Skrevet 4. juli 2012 Forfatter Skrevet 4. juli 2012 Stemmer. Spiste det da jeg gikk på lavkarbo. Men no more ! Jeg kan være enig i at det er litt spesielt på smak, men det ser ut som jeg kommer til å bruke det som en variasjon og som tilbehør i kosten enn så lenge. Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.