Gå til innhold

Marcus S

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Marcus S

  • Bursdag 06. aug. 1981

Marcus S sine prestasjoner

  1. Grunnen til at tanken om dette slo meg er selvsagt at det er en god del mindre arbeid i lengden. Det ekke SÅ artig å steke kylling hele tiden. Og hvis prisen ikke er hårreisende er det jo fin-fint, og det er den vel ikke..?
  2. Jeg var innom Rimi her om dagen og gikk forbi salatdisken deres og registrerte at de har ferdigstekt "salat"kylling. Jeg sendte en e-post og spurte om næringsinneholdet i den og fikk dette svaret: "Strimlet kylling som er renskåret kyllingoverlår og bryst uten bein. Lakesaltet og krydret. Tilsatt: Antioksidant (askorbinsyre, natriumaskorbat, natriumsitrat), stabilisator (fosfat). 100g gir ca.: 729 KJ (174kcal), 28g protein, 6 g fett, 2 g karbohydrat, 0,8g salt" Når en diettplan sier "kylling", hvordan er denne kyllingen til slik bruk næringsmessig? Til 119kr/Kg for ferdigstekt kylling er ikke prisen langt unna vanlig pris for rå kyllingfilet (95-ish kr/Kg) , med tanke på at kylling mister 20-25% av vekten sin når den stekes?
  3. Hepp! 1) Jeg har kjørt knebøy en stund nå, uten egentlig å vite om jeg gjør ting helt riktig. På et tidspunkt ble jeg vist hvordan øvelsen skulle utføres, og har egentlig kjørt det litt på lykke og fromme siden da. Setter stor pris på alle tips og vink på teknikken (eller mangel på sådan)! Oppvarming 20kg Oppvarming 60kg Oppvarming 100kg Oppvarming 140kg Arbeidssett 1-5 - 155kg 2) En dag fikk jeg vite at "Du må bruke belte når du løfter tungt knebøy og markløft", så jeg gikk til en butikk, sa at jeg ikke visste en puck om emnet, fikk råd og kjøpte et belte jeg ble anbefalt i butikken. Nå har jeg brukt beltet et par økter, og forsøkt litt forskjellig posisjoneringer av det, og følte at det satt høvelig greit på arbeidssettene på treninga i dag. Utfordringen jeg har hatt har vært at det har kløpet huden rett rundt hofteleddet på hver side og etterlatt seg noen heftige blåmerker/blodutredelser. Hva gjør jeg galt med beltebruken? Er beltet for bredt? Strammer jeg det for mye? Sitter det for lavt eller for høyt?
  4. Ahh, så du er en av dem ja. Jeg er i alle fall klar som et egg for dette, gleder meg litt faktisk :-)
  5. Heisann! Jeg kom over dette på facebook her om dagen og tenkte jeg skulle tipse dere om det: " Våre tredje års-ernæringsstudenter tilbyr gratis kostveiledning her på Lovisenberg eller på Ullevål stadion. En erfaren klinisk ernæringsfysiolog er tilstede under veiledningen. Det settes av 45-60 min per pasient, og du får tilbud om oppfølgingssamtaler hvis det er ønskelig. Du kan få råd om trening, allergier, intoleranser, forebygging av livsstilssykdommer, vektreduksjon eller vektoppgang, råd for å optimalisere kostholdet ditt, informasjon om høyt blodtrykk eller høyt kolesterol, graviditet med mer. Er du, eller kjenner du noen som er interessert?" Kontaktinfo står i FB-posten. http://www.facebook.com/bjorkneshoyskole/posts/10150914322098504 Skal dit selv i morgen
  6. Velkommen, kompis! ;)

    Vis mer  
×
×
  • Opprett ny...