Gå til innhold

cecilieb

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

cecilieb sine prestasjoner

  1. Stort bilde av en stor sen middag/kveldsmat. Karbonadedeig med masse garam masala og div krydder + grønnsaker. Se bort i fra mangelfull dandering, kokken var veldig, veldig sulten
  2. Jeg har erfart det samme og også brukt en del, smaker til på slump så har ikke noe konverteringsmål på det. :-/ Bruker desto mer sukrin melis for å få det mest mulig lik smaken på vaniljesukker. Gleder meg til den dagen dette sitter i fingerspissene
  3. Å, skjønner :) Jeg har ikke tenkt over det, men kanskje noen av de andre bakerskene her har gjort erfaringer med det! Si gjerne fra om kombinasjonen du velger og hvordan det blir Lykke til!
  4. Jeg ville gått for den første, Jeg ville brukt 75% hvetemel og 25% kokos, og ikke tenkt så mye på proteininnholdet når det er kake til gjester + lørdag. Men om ikke kan du gjerne erstatte ytterligere av hvetemel eller kokosmel med bakepro. Og ja, en teskje i tillegg :-)
  5. Vil tipse deg om naturlig vaniljepulver som er utroolig godt og smakfullt, jeg bruker det i stedet for vaniljesukker i baking. Gir en mer naturlig vaniljesmak enn essens, pluss at det ser lekkert ut i røren med de små sorte kornene Ellers snakket jeg med eieren av en fin alternativ butikk her i Oslo i dag om det å prøve seg frem med ulike meltyper, hun anbefalte å erstatte 25% av melet med kokosmel i begynnelsen, samme som er anbefalt med bakepro. Det er smak og behag selvsagt, men dette ble anbefalt som er "trygg start" Det blir sikkert godt uansett, råvarene er jo deilige Lykke til!!
  6. Enig med deg, 176 cm høy og 63 kilo med mål om 60. Men, viktigst er speilbilde og trivsel!
×
×
  • Opprett ny...