Det er legen min som har sendt den blodprøva. Gluten og mel holder jeg meg unna fordi jeg blir helt utmatta når jeg har spist det, og masse luft i magen mange timer etterpå. Jeg har ofte liggi på sofaen hele resten av dagen. Det har kommet hver gang jeg har spist mel, og da spesielt hvetemel. Og det er mange med glutenintoleranse som har mange av det samme symtomene som meg. Melk blir jeg ukonsentrert og fjern av. Men det er diffust, og det kommer snikende på en måte. Så jeg holder meg unna noen uker for å sjekke om jeg blir bedre. Sukker får jeg vondt i halsen av, tørr i munn,tett i nesa og dagen etterpå blir jeg skikkelig "forkjøla". Det er noe av det. Jeg har hatt det helt fra jeg har vært liten, så jeg begynner og skjønne ting og se mer sammenhenger. Leger og helsesystem har mye igjen som de ikke har funnet ut av, så jeg syns ikke det er så rart at de ikke skjønner noe eller finner ut av noe når jeg sier ting til de.Så jeg tenker selv, og tar ansvar for min egen helse , for en kjenner jo best sin egen kropp. Og kan man ta egne grep og bli bedre, så er det jo ingenting som er bedre enn det:)