Gå til innhold

kjøtt-/karbonade/svinekjøttdeig


Anbefalte innlegg

Tenkte å lage hjemmelagde hamburgere etterpå, med karbonadedeig. Er det slik at jeg bare kan klappe de sammen med ett egg og div krydder, forme dem og slenge i ovnen? Eller må de stekes/brunes i panne evt først, SÅ etterstekes i ovnen? Jeg har alltid stekt de, men for å unngå det ekstra fettet og de ekstra kcal, så tenkte jeg å droppe det i dag..

Denne burde kanskje vært på "tråden for dumme spørsmål" :p

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...