Gå til innhold

Steking av mat i olje/smør


Gjest

Anbefalte innlegg

Kom over en artikkel om renskåret svinekjøtt på matprat.no hvor det står følgende:

Selv om du steker kjøttet i smør eller olje, trekker ikke noe av stekefettet inn i selve kjøttet.

Stemmer dette? Da er det vel ikke noe noe stress å bruke olje/smør på PSMF hvis det ikke trekker seg inn i kjøttet?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...