Annette Helene Tønnesen Skrevet 24. mars 2012 Del Skrevet 24. mars 2012 - 1 egg+2-3 hvitter - 20g bake pro - 30g kokosmel -2ts fiberhusk - 2ts sukrin - 1ts bakepulver - en skvett soyamelk eller fløte --Bland alle ingrediensene godt og la røren svelle før du smører et tynt tynt lag utover et bakepapirkledd stekebrett.(jeg brukte en slikkepott). - Stekes på 200 grader til deigen blir gylden. Erik Thorkelsen 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6294-annettes-nydelige-lefser-passer-til-alt/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
emmylou Skrevet 24. mars 2012 Del Skrevet 24. mars 2012 Jeg er blitt helt lefseGAL etter å ha lest lefseoppskrifter og sett bilder i hytt og pine i det siste, spiser det hele tiden. Og nå ser det ut til at det blir enda en oppskrift som må testes ut, gleder meg Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6294-annettes-nydelige-lefser-passer-til-alt/#findComment-221840 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Annette Helene Tønnesen Skrevet 24. mars 2012 Forfatter Del Skrevet 24. mars 2012 Disse er helt fantastisk gode du kan bruke de som oste smørbrød og:D smelt ost og skinke i Micro eller ovnen det anbefaler jeg deg !! emmylou 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6294-annettes-nydelige-lefser-passer-til-alt/#findComment-221851 Del på andre sider Flere delingsvalg…
emmylou Skrevet 24. mars 2012 Del Skrevet 24. mars 2012 Åå, *barndomsminner* husker jeg elsket å spise ostesmørbrød etter trening da jeg var yngre, takk for tips Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6294-annettes-nydelige-lefser-passer-til-alt/#findComment-221860 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Annette Helene Tønnesen Skrevet 24. mars 2012 Forfatter Del Skrevet 24. mars 2012 Jeg også med masse krydder, finhakket løk og ketchup:) det er gode minner emmylou 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6294-annettes-nydelige-lefser-passer-til-alt/#findComment-221867 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.