scmiscmi Skrevet 21. mars 2012 Skrevet 21. mars 2012 Hva sier dere om det? med mye pålegg på? fks magerost naturell, kjøttpåelgg og da med paprika, agurk eller noe på. Jeg kan ikke spise så mye brød, så derfor blir det riskaker av og til. Siter
Lula Skrevet 21. mars 2012 Skrevet 21. mars 2012 Spiser det kun i forbindelse med trening jeg.. Og da blander jeg det sammen med sjokoladeproteinpulver, litt vann, sukrin og salt, smaker nesten som sjokoladerisboller Siter
scmiscmi Skrevet 21. mars 2012 Forfatter Skrevet 21. mars 2012 Ja det var jo en vri man kan bruke . Jeg spiste nå etter trening med magerost på. Men stort sett lager jeg noe skikkelig mat i etterkant av treningen. Men det var det jeg rakk nå i farta. Protein pulver er ikke magen min så glad i alltid. Men lager jeg gjerne mat med bake protein. Protein lapper osv. nam Siter
Kristin Charm Skrevet 21. mars 2012 Skrevet 21. mars 2012 Selv har jeg aldri skjønt greia med riskaker Synes det smaker papp, og metter ingenting! Da bruker jeg de ekstra minuttene på å lage noe ordentlig godt anyday Naturligvis, hver sin smak! Siter
Janeee Skrevet 21. mars 2012 Skrevet 21. mars 2012 Dilla på riskaker! Bytter gjerne ut potetløvet med de Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.