scmiscmi Skrevet 21. mars 2012 Del Skrevet 21. mars 2012 Hva sier dere om det? med mye pålegg på? fks magerost naturell, kjøttpåelgg og da med paprika, agurk eller noe på. Jeg kan ikke spise så mye brød, så derfor blir det riskaker av og til. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6158-riskaker/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lula Skrevet 21. mars 2012 Del Skrevet 21. mars 2012 Spiser det kun i forbindelse med trening jeg.. Og da blander jeg det sammen med sjokoladeproteinpulver, litt vann, sukrin og salt, smaker nesten som sjokoladerisboller Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6158-riskaker/#findComment-216721 Del på andre sider Flere delingsvalg…
scmiscmi Skrevet 21. mars 2012 Forfatter Del Skrevet 21. mars 2012 Ja det var jo en vri man kan bruke . Jeg spiste nå etter trening med magerost på. Men stort sett lager jeg noe skikkelig mat i etterkant av treningen. Men det var det jeg rakk nå i farta. Protein pulver er ikke magen min så glad i alltid. Men lager jeg gjerne mat med bake protein. Protein lapper osv. nam Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6158-riskaker/#findComment-216744 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kristin Charm Skrevet 21. mars 2012 Del Skrevet 21. mars 2012 Selv har jeg aldri skjønt greia med riskaker Synes det smaker papp, og metter ingenting! Da bruker jeg de ekstra minuttene på å lage noe ordentlig godt anyday Naturligvis, hver sin smak! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6158-riskaker/#findComment-216768 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Janeee Skrevet 21. mars 2012 Del Skrevet 21. mars 2012 Dilla på riskaker! Bytter gjerne ut potetløvet med de Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/6158-riskaker/#findComment-216796 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.