Gå til innhold

Kreatin


MiniMe

Anbefalte innlegg

Jeg er en jente ok form..men jobber for å komme i toppform! Jeg vil ned noen kilo og bygge muskler. Jeg vil jo da så klart først og fremst ned i fettprosent. Så har jeg lurt på da å få i meg kreatin, men har lest at noen har opplevd vektøkning i forhold til dette. og det blir jo feil ettersom jeg nå skal ned i vekt. skyldes vektøkningen økning i muskelmasse er jo det fair, og ikke noe negativt. Men folkens, bør jeg begynne å ta kreatin nå, eller vente til jeg først har gått ned de kiloene jeg ønsker, eller bør jeg ta kreatin i det hele tatt? Særlig spent på å høre jenters erfaringer med dette. Men all kunnskap innenfor dette området er bra! Takk!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Kreatin kan hos noen binde mer vann intramuskulært. Noen mener de har gått opp 3-4 kg i vannvekt, mens andre ikke opplever noen som helst form for vektøking. Det må du nesten prøve selv og se hvordan du reagerer. Kreatin brukes først og fremst for å mer trykk på treningene da kreatin gjør at muskelen raskere gjendanner ATP som er dens energikilde. Det er ikke magisk med kreatin som gjør at du lettere går ned i vekt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk :) nei jeg skjønner at jeg ikke gåt ned på kreatin, det får jeg gjøre med kosthold å kardiotrening.. vannvekt ja.. jeg får evt teste ut selv som du sier. Mulig jeg venter til jeg er kommet ned i fettprosent og kun skal bygge muskler.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...