Gå til innhold

Kan pisket eggehviter erstatte kremfløte i hjemmelaget iskrem?


Parco

Anbefalte innlegg

Fikk tanken for litt siden å ordne meg litt is siden det er så varmt nå for tiden, og selvsagt hadde jeg ikke kjøpt inn kremføte. Så jeg tenkte at man kunne sikkert bruke eggehviten siden man skal skille ut plummen uansett i oppskrifta, så er det noen som vet hvordan det er å fryse pisket eggehvite?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...