Jump to content
Sign in to follow this  
Haavard576

"Mystisk" stivhet i venstre halvdel. Behandling i Trondheim?

Recommended Posts

Heisann. Det har seg sånn at jeg er kortere/stivere på venstre side enn høyre side. I benkpress er det vanskelig å få aktivert venstre bryst skikkelig og i knebøy sliter jeg med å aktivere rumpa på venstre side. Merker det mer i benk enn i knebøy forsåvidt, men problematikken er der i knebøy også. Jeg kjenner meg ofte stiv i trapezius på venstre side, men også nedover lattismus og videre nedover til hoften. Jeg kan strekke ut f.eks lattisimus og kjenne at det blir litt bedre, men jeg klarer ikke å få en varig bedring. Problemet er vel egentlig det at jeg ikke finner ut hva som er den virkelige årsaken til disse problemene. Jeg kan tenke meg at det kan være pga mye gitarspilling tidligere i livet og at det har forplantet seg en slags skeivhet nedover venstresiden på grunn av den vridningen av skuldra som gitarspill medfører. 

Jeg har vært til naprapat, kiropraktor og fysioterapeut. Av disse er det naprapat som har hjulpet mest, men det har ikke vært stort mer enn brannslukking. Etter at jeg trener/er i aktivitet så vender problemene tilbake igjen. Trening av rotatorcuff som fysioterapeuten rådet meg til har ikke gjort det bedre. Har også trent en del stabilitet, noe som forsåvidt har vært bra, men fjerner ikke denne "skeivheten". Har tatt MR og fått diagnose "frozen shoulder", men dette ble avkreftet da jeg var inne hos tverrfaglig undersøkelse hos lege og fysioterapeut.

Det jeg ønsker å få innspill på er: 

Hvor kan jeg få skikkelig hjelp til å få fikset dette? Trenger hjelp fra noen som kan faget sitt skikkelig. Er bosatt i Trondheim. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...