Jump to content
Guest

Oppkarbing ved underskuddskosthold?

Recommended Posts

Guest

Jeg har for tiden et kosthold der målet er å redusere andelen kroppsfett ved å ligge rundt 500 kcal i underskudd hver dag. En kamerat som hadde gjort noe ganske likt anbefalte meg å sette av en dag i uka til spisedag for å få opp forbrenningen. Han mente dette hadde gitt ham gode resultater med tanke på totalforbrenning over en hel uke. Denne artikkelen sier også at forbrenningen reduseres når man har energiunderskudd, men hvor mye reduseres egentlig forbrenningen? Vil den reduseres så mye at jeg vil oppleve en tydelig raskere reduksjon av kroppsfettet ved å legge inn en (halv?) oppkarbingsdag i uka?

Har dere noen gode forslag til karbohydratrik mat jeg kan spise på en eventuell oppkarbingsdag? Sukker er uaktuelt! Må maten egentlig være karbohydratrik?

Meg selv: Mann, 22 år, 170 cm, 80 kg. (Litt mer info, hvis aktuelt.)

:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

det er ikkeno magisk med oppkarbinger, og jeg slutta med dette for en stund siden, da jeg heller har en liten oppkarbing hver dag, i siste måltid. Det vil si jeg spiser nesten all karbsen i siste måltid. Dette fremmer søvn og mange andre biologiske funksjoner i kroppen. Man føler seg bla mer våken på dagtid, og blir blir god og trøtt etter siste måltid:) Det funker jo ikke for alle, men de jeg kjenner som spiser sånn, fungerer meget bra på det:)

http://myrevolution.no/s/biorytme-dietten/

http://myrevolution.no/s/spis-karbohydrater-til-kvelds-for-bedre-resultater/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Helt enig med Cheesecake! Jeg følger også biorytmedietten, og jeg har en helt annen type energi gjennom dagen :) Effektiv og våken om morgningene, og etter kveldsmat er jeg hundre prosent klar for kvelden ;) Det passer supert for meg!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...