QwertyMe Skrevet 17. mars 2017 Del Skrevet 17. mars 2017 Hei, har kjøpt slikt Slow Cooker maskin, og tenker å bruke den til kyllingfillet. Er på diett, så ønsker så low carb som mulig. Bruker ca 1KG kyllingfillet så jeg har til ca 6 porsjoner, men usikker hva annet jeg kan ta oppi? Jeg kan vell ikke bare ha kyllingfillet, tips? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/36530-slow-cooker-kylling-low-carb-tips/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
ElineRøli Skrevet 25. januar 2018 Del Skrevet 25. januar 2018 Min erfaring er at rene kjøttprodukter kan bli litt tørre i slowcooker, men prøv deg ut Jeg har god erfaring med min tako gryte. Jeg tar en boks med hakkedetomater, 2 bokser med bønner og blander inn en pose tako krydder før jeg hiver oppi 5 kyllinglår. Etter 6 timer på low bruker jeg en pølseklype og plukker ut bena før jeg blander mixen. Kjempe godt! Og jeg syns det er like godt kaldt som varmt Lappskaus. Tar svineknoke eller røkt svinekam og har i slowcookeren i 8 timer. ( har en desiliter med vann i også ). Etter 8 timer er kjøttet så mørt at det har blitt pulled pork. Dette kjøttet og kraften bruker jeg i lapskaus. Mega godt! Ellers så har jeg hat hel kylling i også. Meget godt det også! masse oppskrifter på nett Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/36530-slow-cooker-kylling-low-carb-tips/#findComment-1196804 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.